Datingsites waar u zich gratis kunt inschrijven

datingsites

Belgische datingsites zijn sites die specifiek op Belgen gericht zijn. Hierdoor is het voor u makkelijker om te gaan daten met een mede Belg of inwoner van België.  Er zijn talloze datingsites waarom u zich kunt inschrijven en gelukkig zijn er ook heel veel gratis datingsites waarbij u zich kunt aanmelden. In dit artikel worden er een aantal van deze gratis datingsites voor u op een rij gezet.

Relatieplanet

Relatieplanet is de meest bezochte dating site in Nederland als België. datingsitesU kunt er serieuze vrijgezellen ontmoeten die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of date. Via deze gratis datingsite hebben al duizenden mensen een relatie gevonden. Relatieplanet organiseert dikwijls events door het hele land, waar singles de mogelijkheid hebben om elkaar daar te ontmoeten. Deze events variëren van grote feesten tot meer intiemere diners. Het inschrijven bij deze datingsite doet u gratis. Mocht Relatieplanet u bevallen dan kunt u een full membership aanvragen waarvoor wel betaald moet worden. Hiermee heeft u meer opties en toegangsmogelijkheden dan bij de gratis versie.

 

Elite Dating

Het inschrijven bij Elite Dating is ook gratis. Bij Elite Dating kunt u uw persoonlijke voorkeuren opgeven en singles ontmoeten die bij uw persoonlijkheid en specifieke partner criteria passen. Elite Dating maakt namelijk gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest om zo de juiste matches te kunnen maken.

 

Parship

De Belgische Parship is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste sites van België. Als u als single op zoek bent naar een serieuze relatie dan kan Parship voor u een goede keus zijn. Parship richt zich voornamelijk op hoger opgeleide singles en weet zich daarmee te onderscheiden van andere soorten datingsites. Het inschrijven en de persoonlijkheidstest kunt u kosteloos doen. Bij Parship worden er voor u matches gemaakt aan de hand van de persoonlijkheidstest en hoeft u niet oeverloos door alle profielen heen te scrollen. U kunt later ook een betaald abonnement afnemen.

 

Tesamen

Tesamen is een relatiebureau dat opgericht is door Marijke van Wezer en Peter Manu die elkaar ook via internet hebben leren kennen. Omdat zij hier veel obstakels bij hebben moeten overwinnen hebben zij besloten een niet commercieel online datingbureau op te zetten. U kunt zich gratis inschrijven en gelijk al profiteren van allerlei voordelen, het betaalde gedeelte is om de kosten te kunnen dekken en niet vanuit winstgevend oogpunt.

 

Rendez-vous

Rendez-vous is het eerste online datingbureau op de Belgische markt. Het is tegenwoordig de meest succesvolle datingsite in België. Rendez-vous organiseert ook diverse events waar u als single de mogelijkheid heeft om diverse mede singles te ontmoeten. Het inschrijven is bij Rendez-vous gratis en voor een uitgebreider abonnement dient u te betalen.
datingsites
Echt helemaal volledig gratis zijn datingsites niet omdat er achter de schermen van de sites diverse mensen werken de profielen en software helemaal up to date te houden. Dit brengt bepaalde kosten met zich mee. Met het gratis inschrijven verschaft u zich in ieder geval al toegang tot de meeste profielen en mogelijkheden die de diverse sites bieden.