3 tips voor veilig ondeugend daten

ondeugend daten

Tegenwoordig is ondeugend daten populair. Veel mensen ontmoeten hun partner tegenwoordig via datingsites. Helaas zitten er ook nadelen aan aan ondeugend daten. Veel mensen daten namelijk ook online voor de verkeerde redenen. Zo hoort u wel je eens dat bijvoorbeeld vrouwen verkracht worden na een internetdate. Gelukkig komt dit niet zo vaak voor en is waarschijnlijker dat iemand niet komt opdagen tijdens een date of dat iemand er heel anders uitziet dan op de foto. Lees in dit artikel meer om deze situaties te voorkomen

Ondeugend daten? Pas op voor fakers

Veel mensen doen zich anders voor dan wie ze daadwerkelijk zijn. Ze zitten op het internet voor een fuck flirt of voor puur een spannende seks-date. Wanneer u een relatie zoekt, is dit natuurlijk jammer. Maar hoe komt u er nou achter of iemand zichzelf anders voordoet of niet?

Je zou kunnen vragen of je toekomstige date een foto wilt maken met een papiertje erbij waar uw naam op staat en de datum van de dag. Natuurlijk garandeert dit niet dat uw date daadwerkelijk op komt dagen, maar u weet tenminste zeker dat uw date zegt wie hij/zij is. Wanneer de desbetreffende persoon de foto weigert te maken, kunt u ervan uitgaan dat deze persoon uit is op flirt dating of erotische dating en verder niet serieus is.

Vraag altijd om een telefoonnummer

Wanneer uw toekomstige date een foto heeft gestuurd, en dit allemaal klopt, vraag dan om een telefoonnumer. Er wordt aangeraden om gelijk even te bellen zodra u het nummer heeft ontvangen. Naast dat u een stem heeft gehoord en daardoor een beter beeld kan schetsen bij uw date, kunt u ook gelijk checken hoe serieus iemand is. U kunt er wellicht vanuit gaan dat uw date niet helemaal serieus is over jullie eventuele toekomstige relatie wanneer hij/zij geen behoefte heeft om te bellen. Echter, het hoeft natuurlijk niet perse dat deze mensen uit zijn op een gratis flirt. Verlegenheid kan ook een rol spelen, zeker wanneer het gaat om erotische dating of een spannende seks-date. Geef uw toekomstige dan de ruimte, en vraag het later nog eens.

Safety

Wanneer het moment is aangebroken en u eindelijk op date gaat ondeugend datenis het verstandig om uw vrienden en familie hierover te informeren. Zeg waar u naartoe gaat en verzoek uw naasten om u eventjes te bellen halverwege de date om te checken of alles oke is. Ook wordt aangeraden om het nummer van uw date aan uw naasten te geven. Spreek altijd af op een openbare plek en wees voorzichtig. Maak bovendien altijd gebruik van betrouwbare datingsites wanneer u ondeugend wilt daten.