10 dating tips van een getrouwde vrouw

10 dating tips

Datingwebsite zoeken10 dating tips van een getrouwde vrouw die had gewild dat de deze tips had geweten voordat ze ging daten. Hopelijk leest u dit bericht op tijd en helpen deze 10 dating tips u bij het vinden van een geschikte partner en hebben van een leuke date.

Zelf ook een verhaal delen? Schrijf een leuk artikel en stuur deze naar ons toe! Is de inhoudt van het artikel acceptabel en van waarde voor onze bezoekers dan zullen we deze onder uw naam of anoniem publiceren. Wij zien er naar uit uw ervaring te ontvangen!

 

30 jaar en nog geen vaste relatie – Geen angst

Dating websitesHet verhaal begon toen ik na mijn 30ste mijn huidige man leerde kennen. Ik was de 30 jaar gepasseerd en het deprimeerde mij dat ik nog geen geschikte man had gevonden. Hoe ik hiermee omging? Slecht, ik heb zelfs hulp gezocht bij een psycholoog om erover te praten. Steun door een psycholoog of relatie expert is overigens voor iedereen aan te raden. Het heeft mij enorm geholpen en mijn psycholoog was dan ook de eerste wie ik vertelde over mijn date. Voor het eerst schaamde ik mij niet dat ik iemand had ontmoet, sterker nog, ik was eigenlijk best trots op die kanjer.

Toch had ik sommige dingen graag geweten voordat ik ging daten. Eigenlijk kwam ik mijn man met een beetje geluk tegen en hetzelfde geluk heeft ervoor gezorgd dat wij vandaag de dag nog samen zijn. Wat was ik onervaren in het beginsel en wat is het vaak misgelopen. Dit is geen ontmoediging, maar een aanmoediging tot verdieping. Want wat mij overkwam hoeft een ander niet te overkomen. Ik was onhandig en wist al helemaal niet hoe ik mezelf diende te gedragen om een goede indruk te maken. Tegenwoordig heb ik meer kijk op deze dating van deze tijd, het interesseert mij en daarom ben ik mezelf blijven verdiepen. Resultaat; 10 dating tips die mij enorm hadden geholpen in mijn zoektocht naar de ideale partner.

 

10 dating tips die u moet lezen

De 10 tips die u gaan helpen gaan van start:

  1. Het vinden van een romantische partner is slechts een van de vele doelen die u ineens kan bevliegen. Bedenkt u goed, er is een verschil tussen prioriteit en obsessie. Niemand wil met iemand daten die obsessief op zoek is naar een romantische partner. Serieus op zoek zijn op een ontspannen manier maakt u aantrekkelijk en zorgt ervoor dat u serieus genomen wordt.
  2. Een gemeenschappelijke vriend leuk vinden waarover meerdere anekdotes de ronde doen in relatie tot vrouwen, drank en andere onelegante kwesties. Bedenkt u goed of u met zo’n man wilt daten, hoe leuk hij ook over komt, het gedrag en zijn imago zegt veel over een persoon en de kans op lange termijn succes in de relatie.
  3. Het gaat er niet om dat je iemand het idee geeft dat je goed genoeg bent voor hem. Het gaat erom dat u iemand vindt met wie u graag tijd doorbrengt, het liefst belachelijk veel tijd en het liefst non-stop. Het gaat erom dat u het puzzelstukje vindt waarmee u compleet wordt.
  4. Gebruik uw gay radar. Scheelt enorm veel tijd, als iemand gay is zal deze uiteindelijk geen relatie aangaan maar liever vriendschappelijk afspreken. Blijf dus niet met iemand daten die alleen gezellig is en verder geen initiatieven of interacties opzoekt. Toch zitten de meeste gays op gay dating websites en niet op een hetero dating website.
  5. Soms heeft uw vriendje bepaalde irritante gedragingen of gewoonten. Soms kunt u aan gedrag merken dat iemand compleet geen respect heeft voor u of andere. Dit kunnen kleine signalen zijn die u niet moet negeren. Bedenk uzelf, als u een ander advies zou geven dat iemand zich niet zo moet laten behandelen, neem dan zelf ook afstand.
  6. Als u zich verveelt ophoudt in de lokale bar en denkt een mooie man te vinden, dan komt u waarschijnlijk van een koude kermis thuis. Bent u verveeld en down dan is de kans klein dat u, wanneer u alleen het café betrekt en daar wat rondhangt, de man van uw dromen ontmoet. Blijf liever thuis, doe een schoonheidsslaapje en bedenk waar u het volgende weekend kunt gaan flirten. Kijk of er vriendinnen zijn die met u meewillen, maar ga anders gewoon alleen. Laat u niet tegenhouden door angst voor het onbekende maar ga het avontuur aan.
  7. Maak u niet druk over potentiele afwijzing omdat u te dik, te kort, te slap of iets anders bent. Iemand moet u leuk vinden zoals u bent, niet iedereen is voor elkaar gemaakt, afwijzingen en verschil van smaak hoort erbij. Twijfelt u, hoe eerder u de knoop doorhakt hoe beter. Want ook op uw potje past een dekseltje. Bekijk welke dating website aanbieders er zijn en meldt u aan, uw zoektocht naar een droomprins gaat verder waar de vorige date stopt.
  8. Ga alleen naar het cinema. Hetzelfde geldt voor een bezoek aan een museum, het park of een muziek concert. Het feit dat u single bent betekend niet dat u dat soort dingen niet kunt doen, geniet bij uzelf en een ander zal zich bij u voegen.
  9. De eerste date is geen auditie voor een huwelijk. Zie de eerste date gewoon als een test voor de tweede date. Stel uw gevoel open en ervaar het, niemand wordt verliefd door alles direct te analyseren en elk detail af te wegen op de eerste date.
  10. Als een man aangeeft dat deze te beschadigd is, neurotisch of andere excuses in die trend, neem deze dan van hem aan. Je kunt iemand niet veranderen of genezen, laat hem gaan. Sterker nog, vaak is er geeneens sprake van genezing maar ontbreekt het gevoel simpelweg en wordt het op een dergelijk excuus afgeschoven. Houdt uzelf niet voor de gek en stop er resoluut mee.

 

10 dating tipsHopelijk hebben deze 10 dating tips u geholpen en kunt u er wat mee. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Aanvullingen zijn ook welkom.

Alle geluk, een anonieme gelukkig getrouwde vrouw.

 

Nog meer dating tips? Lees dan ook “Dating tips – Super date in the pocket“.